Sig det med evighedsblomster

Blomster har altid været en af de mest brugte symbolske gaver, der udtrykker kærlighed, glæde, sympati, taknemmelighed og meget mere. Vi tager blomster og buketter med på farten til svigerforældre og fødselsdage, men bestiller dem også i månedsvis før til bryllupper og andre store begivenheder. Det ærgerlige er bare, at de smukke blomster, som vi bruger mange penge på, ikke holder evigt. Derfor vil det være oplagt at bruge et ekstra sekund på at kigge efter evighedsblomster og tørrede blomster, som kan give det samme udtryk og den samme glæde og kan genbruges til nye anledninger efter.

Evighedsblomster til fødselsdage

Hvis I falder over en smuk buket blomster i supermarkedet eller hos den lokale blomsterhandler, er det ofte lidt for nemt at købe den med som gave til fødselsdag hos veninden, svogeren, kæresten eller hvem det nu ellers måtte være. For alle bliver jo glade for blomster, ik? Men glæden varer ofte kun i to uger, og så ender den friske buket blomster i skraldespanden og i glemmebogen. Hvad der kunne være meget sjovere var at give en buket blomster, der varer lidt længere. Til fødselsdagen kunne det både være en stor, flot buket tørret blomster og måske endda en vase, der passer dertil. Det kunne også være enkelte stilke af blomster, som kan arrangeres i høje, tynde vaser.


Pynt op med evighedsblomster til bryllup

Bryllupper er ofte lig med en overdådighed af smukt bryllupspynt, blomster, lækker mad og gæster i flot tøj. Blomster kan i den her sammenhæng både gives som gave til brudeparret og være en del af den pynt, som de selv er med til at bestemme. Skal I give et brudepar en bryllupsgave, der varer evigt, vil en smuk og storslået evighedsbuket ikke være nogen dårlig idé. Der findes flere steder, hvor I kan finde buketter af denne slags. Ét sted, som netop har flotte, pompøse buketter, der varer i minimum 6 måneder, er Living Flowers. Tjek deres hjemmeside ud herunder - de har også et smukt udvalg af vaser, der passer til deres langtidsholdbare buketter.


Gaveidé til bryllupsparret

Skal I selv holde bryllup og kigge på blomsterpynt, så kunne I overveje om pyntet skal være genanvendeligt. I stedet for at pynte alle borde og gildesalen med friske blomster, som alligevel skal smides ud bagefter, så kunne I finde lige så fine evighedsblomster. Det kunne være, at I ville pynte med evighedsblomster i vindueskarme og på borde, men I kunne også allerede tænke blomsterpynt ind før bryllupsdagen. Små tørrede blomster kan sættes fast på bryllupsinvitationer, brudepigerne kan bære en blomsterkrans lavet af tørrede blomster, eller brudebuketten kan blive samlet af blomster, som holder evigt. Og netop med evighedsbuketter og evighedsblomster er det også nemt at gemme minderne fra den store dag.

Konfirmation: Overrask med evighedsblomster

Står I selv overfor at skulle holde konfirmation, kan I ligeledes overveje om der skal indgå genanvendeligt blomsterpynt i festlighederne. Her kan evighedsblomster fryde og pynte lokationen, hvor I holder konfirmationsfesten, konfirmanden kan bære en smuk blomsterkrans eller der kan være tørrede blomsterstilke og blomsterhoveder rundt på de opdækkede borde.

En evighedsbuket eller langtidsholdbare blomster kan også være en god gaveidé til konfirmanden. De fleste buketter ligger i et prisleje fra 250 kroner for de billigste og op til 999 kroner for de dyreste. Der findes efterhånden et kæmpe udvalg i både blomsterhandlere, interiørbutikker og supermarkeder, og ellers findes der et kæmpe udvalg online, hvor flere webshops sælger både langtidsholdbare, friske buketter og tørrede blomsterbuketter.

Forrige
Forrige

Giv evighedsblomster til Mors Dag

Næste
Næste

Forår & evighedsblomster