Forår & evighedsblomster

Påsken er over os og foråret har varslet sin ankomst. Ahhh hvor er det rart at mærke den lune vind. Den vækker trang til at gøre forårsrent, og vi får måske lyst til at pynte hjemmet med ny skønhed og liv. I denne sæson fylder blomster især vores hjem med deres farver og dufte, og de symboliserer på en eller anden måde, at foråret for alvor er over os. Men kan vi på en eller anden måde nyde blomsternes skønhed uden at skulle købe friske blomster hver uge, som alligevel ender i skraldespanden? Evighedsblomster er svaret, og nu skal I høre hvorfor.

Evighedsblomster til hjemmet

Evighedsblomster forbliver smukke og friske meget længere, hvis ikke evigt, end friske blomster, som vi normalt køber i supermarkedet. Derfor elsker vi at fylde forårshjemmet med evighedsblomster og buketter, der holder evigt. Og selvom evighedsblomster holder evigt, er det ikke ens betydning med at de skal stå og pynte i samme vindueskarm for altid. For det er netop det magiske ved evighedsblomster. Vi kan genbruge og arrangere dem i forskellige vaser og hjørner af hjemmet, uanset hvor lang tid der går mellem hver interiør make-over i hjemmet.

Overrask familie og venner med evighedsblomster i påsken

Foråret er også lig med påsken, og det betyder måske påskefrokost for mange. Påskefrokosten er ofte en tid til samvær, hvor vi samles med familie og venner. Og når vi deltager i festlighederne, er det typisk en fin gestus at medbringe en smuk buket blomster til værten eller værtinden. Men i stedet for at købe de friske blomster, som holder sig smukke i kun en uges tid, så tag lige et ekstra kig på butikkernes udvalg af evighedsblomster. Evighedsblomster er en ideel gave til værten eller værtinden, fordi de holder længere end traditionelle friske blomster og fortsætter med at sprede blomstrende glæde i hjemmet, selv efter påskefrokostens afslutning.

Evighedsblomster: Hvor finder vi dem?

Der findes mange forskellige slags evighedsblomster. Det kan både være tørrede grene, såsom bomuldsgrene, der pynter flot i høje gulvvaser. Eller det kan være hele bundne buketter af evighedsblomster. Og hvor kan I så købe disse evighedsblomster, spørger I? Nærmest overalt. Det er efterhånden de fleste supermarkeder, der har en eller anden form for udvalg af evighedsblomster, og ellers er der en liste med andre bud på butikker herunder:

Butikker du kender, der sælger evighedsblomster:

  • Søstrene Grene

  • Jysk

  • Plantorama

  • Sinnerup

  • Bahne

  • Og mange flere!

Udover at være en fantastisk tilføjelse til hjemmets indretning, er de også en nem del af den. Evighedsblomster kræver nemlig minimal vedligeholdelse - ja, faktisk ikke rigtig nogen.

Levende evighedsblomster

Hvis I til tider synes, at det kan være svært at finde evighedsblomster, der føles levende og ikke tørre, så har vi et ret godt bud. Living Flowers er en online webshop, der sælger langtidsholdbare blomsterbuketter. Det betyder altså, at blomsterne i deres buketter rent faktisk stadig er levende. OG så holder de i minimum 6 måneder! Living Flowers har altså det helt rigtige bud på en langtidsholdbar buket, der ikke koster mere end de friske vi køber hos blomsterhandleren og kun holder i en uge eller to. Tjek dem ud herunder!

Forrige
Forrige

Sig det med evighedsblomster

Næste
Næste

Interiør til boligen: Evighedsblomster