Den perfekte barselsgave til mor og barn

Når den vordende mor går på barsel, er der ikke lange udsigter til babyens ankomst og det nye liv som forældre. Det betyder, at de nybagte forældre går en tid i møde, hvor hjemmet bliver en særlig base, og hvor tid bliver dyrebar og uforudsigelig. Som veninde, familie eller kæreste til den kommende mor betyder det måske også, at der skal planlægges babyshower eller andet selskab, hvor der skal inviteres gæster. Der skal laves ønskeliste til mor og barn, hvor sutter, bleer og bamser bliver smidt på Ønskeskyen. Men i langt de fleste tilfælde vil vi også gerne købe en gave, der kan glæde de nybagte forældre.

I dette blogindlæg kan I finde inspiration til den perfekte barselsgave, som skal på ønskelisten til mor og barn.

En barselsgave, der glæder både mor og barn

Når vi bliver inviteret til babyshower eller på hjemmebesøg, er det ofte kutyme, at vi medbringer en gave. Det kan både være til et planlagt babyshower eller et første besøg. Men om, hvorvidt denne gave mest skal være til barn eller til mor, kan nogle gange være svært at afgøre. Man ville ønske, at der fandtes den perfekte gave, som både mor og barn kunne dele, og som var passende til nybagte forældre. En gave, som giver glæde i lang tid, og som passer ind i barselstidens hverdag.

Mor og barn buketter

Hos Living Flowers kan I finde et ret godt bud på den perfekte barselsgave, der glæder både mor og barn. Living Flowers binder nemlig de fineste blomsterbuketter, der sælges som et sæt til mor og barn. Buketterne købes samlet og kommer i to forskellige størrelser, hvor den ene passer til den nybagte mor, og den anden passer til den nyfødte baby. Blomsterbuketterne matcher i farverne, og kan stå og pynte ved siden af hinanden eller skilles og pynte hver for sig.

 

Indret med mor og barn buketter

Hos Living Flowers kan I finde de fantastiske mor og barn buketter i tre forskellige farver - lyserød, blå og grøn/hvid. Buketterne er forbundet med et bionedbrydeligt bånd, som pynter smukt og symboliserer deres unikke bånd. Derfor kan de to buketter arrangeres i vaser ved siden af hinanden, hvor båndet fortsat er forbundet. Man kan også vælge at splitte de to buketter ad og arrangere dem hver for sig, så de pynter flere steder i hjemmet.

Den lille buket blomster kan måske pynte på børneværelset eller ved puslepladsen, da den ikke er højere end ca. 30 cm. Derfor passer den perfekt ind, hvor der er mindre plads, eller hvor vindueskarmen ikke er bred. Den større buket blomster kan lige så stå og pynte i soveværelset, stuen eller entréen. Den større buket måler ca. 50 cm i højden, og har derfor et lidt fyldigere udtryk end den lille buket.

En langtidsholdbar barselsgave til mor og barn

Det allerbedste ved mor og barn buketterne fra Living Flowers er, at de holder i minimum 6 måneder. Det er altså den helt perfekte barselsgave, som kan nydes i stort set al den tid mor og barn typisk er på barsel. I stedet for at give en buket blomster, der kun holder i 2 uger, og skal have nyt vand hver anden dag, så er de langtidsholdbare blomster fra Living Flowers et bedre og mere klimavenligt valg.

Minimal vedligeholdelse

I en træt hverdag som nybagte forældre kan det til tider være uoverskueligt at passe planer og hverdagens pligter ind. Derfor er de langtidsholdbare mor og barn buketter et strålende gavevalg, fordi de passer sig selv. De langtidsholdbare mor og barn buketter skal nemlig ikke stå i vand. Blomsterne har stået i en bionedbrydelig nektar, og derfor kan de holde sig friske i minimum 6 måneder - helt uden vand og vedligeholdelse.

Forrige
Forrige

Påske: Pynt op med evighedsblomster

Næste
Næste

Sådan holder dine blomster i sommerhuset