En julegave, der holder evigt

Vi kender nok alle til julestress og -jag i december måned. Hovedet er ofte fyldt med tanker på hvilken gave vores nærmeste skal have i år.

Vi ville i ugen op til jul ønske, at vi havde købt gaverne tilbage i november måned, når vi den 22. december frustrerende står og stadig mangler en håndfuld gaver. Gah! Og selvom vi har mange års træning i tidligt at lægge hovedet i blød til hvert års julegaveindkøb, så ender vi oftest med at finde endnu en gave, der blot er tilføjet på ønskeskyen. Det kan godt være frustrerende, når man gerne vil overraske med en gave, som modtageren ikke vidste, de manglede…

Men lad endelig juleroen sænke over jer, for I skal ikke tænke meget længere.

 

Overrask med en gave, der ikke går i glemmebogen

Findes den perfekte tænk-ud-af-boksen gave så egentlig? Det gør den. I hver fald hvis gaven er til en person, der elsker blomster. Evighedsbuketter og evighedsblomster er en genial julegaveidé, til dem som ikke ved, hvad de skal ønske sig. Eller hvis I vil overraske med gaven, som de ikke vidste, de havde brug for. Evighedsbukker er både venlige mod klimaet, fordi de udleder mindre CO2 end en frisk buket blomster. Og de holder evigt. På den måde holder årets julegave lige til påske. Og ja, faktisk nok endda endnu længere.

Evighedsbuketter og evighedsblomster findes desuden i mange forskellige størrelser og udtryk, så der er helt sikkert en smuk buket blomster eller blomsterstilke iblandt internettets uendelige udvalg, som vil falde i god jord. Herunder kan I finde inspiration iblandt nogle af de smukke langtidsholdbare buketter fra Living Flowers, som sikkert sender dem direkte til jeres nærmeste pakkeshop i en beskyttende gaveboks.

 
 

En julegave, der sætter minimale CO2-aftryk

Vil I gerne give en julegave, der ikke har sat sine store spor på klimaet? Så er en langtidsholdbar buket blomster fra Living Flowers et ret godt bud. Living Flowers skåner nemlig klimaet, da deres blomster er dyrket på marker under åben himmel. Prøv bare lige at se billederne herunder. Transporten er optimeret ved, at de kan fragte store mængder af blomster på mindre plads, da blomsterne ikke skal stå i vand. Desuden er deres transport CO2-kompenseret, hvilket sikrer en mere klimavenlig og ansvarlig transport af de smukke blomster, der ellers normalt sætter et stort CO2-aftryk, når de bliver fragtet tusinde kilometer i flytransport og kræver enorme mængder af vand.

 

Julegaver i sidste øjeblik

Har gaveindkøbet glippet, og er I ved at være på et hængende strå?

Med en buket blomster fra for eksempel Living Flowers gør det dog ikke så meget. Her kan I, i et panisk øjeblik, helt frem til lillejuleaften købe et gavekort – så kan jeres elskede selv vælge, hvilken buket de ønsker. Og der er jo ingen, der behøves at vide, at det var en sidste øjebliksgave – for det ligner det i hvert fald ikke. Så lad julefreden sænke sig og nyd at give en gave der, ligesom julen, varer lige til påske – og længere. Vil I til gengæld gerne være på forkant med julegaverne næste år? Så kan I, i ro og mag, længe før jul købe en buket blomster fra Living Flowers. Deres buketter holder nemlig i minimum 6 måneder – og ofte længere – så der er ingen grund til at vente til dagen før, som hvis I skulle købe en frisk buket.

 
Forrige
Forrige

Farveguide: Vinter 2023/2024

Næste
Næste

Vælg den rigtige vase